Elinstallation - Industriel

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av industri elinstallationer

Är du intresserad av en offert?

Elinstallation –  Industriel

Vi arbetar idag med flera välkända industrier i Stockholmsområdet. Det vanligaste användningsområdet är vår expertis inom styr & reglerinstallationer där vi bygger om elskåp, installerar nya elskåp som vi sedan kopplar samman med maskiner för att få en fungerande verksamhet. Vi är med från början till driftsättning för att ni som kund skall känna er trygg med oss som partner.

Vad är industriel?

Industriell elinstallation är i grunden vanlig elinstallation men med större skåp, mer kraft och kräver mer av utrustningen. För att driva några av Sveriges största industrier krävs det ständigt nya elskåp, service och underhåll för att hålla elnätet i fastigheten vid liv och klara av att hålla igång år efter år. Vi på Stockholms Elmiljö erbjuder både nyinstallation och service/underhåll av er industri. Med bred kompetens från flera olika typer av industrier kan vi hantera det som dyker upp i vår väg. Och med hjälp av vår 24/7 jour finns vi tillgänliga Mån-Sön dag som natt om något inte fungerar som det ska.

Säkrare installationer

För att erbjuda säkra installationer krävs kunskap i varje moment och rätt underhåll/service. Vi följer idag Svensk standard när det handlar om dokumentation och uppmärkning av utrustning för att erbjuda en säkrare arbetsplats för alla som är inblandade.

Varför välja Stockholms Elmiljö

Vi erbjuder en heltäckande organisation som erbjuder kunskap & erfarenhet från olika typer av industriella miljöer. Med vår kunskap och tillgänlighet är vi ert bästa val gällande ny-installation och underhållspartner.

Under våra projekt kan du läsa mer om hur vi hjälpt andra kunder inom industriel.

Redo att ta kontakt?