Privatpersoner

Vi installerar och renoverar elen i er villa & lägenhet

Är du intresserad av en offert?

Elinstallation – Villor/Lägenheter

Vi erbjuder en komplett lösning inom elinstallation till villor och lägenheter. Vi skräddarsyr en lösning utifrån ert behov och tar er från start till stopp. Vi projekterar och installerar med vår egna personal som besitter lång erfarenhet av villa & lägenhetsinstallationer. Vårt mål är att genomföra projektet snabbt och effektivt med ett leende på läpparna så ni kan få tillbaka ert hem med er nya värme/-belysning.

Elservice under helger

Vi erbjuder jour under dygnets alla timmar vilket gör oss till räddaren i nöden när något inte fungerar som det ska hemma. Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att hjälpa er lösa problemen med er el där hemma.

Elsäkert där hemma?

Äldre lägenheter och fastigheter har många gånger brister som till och med kan vara farliga för personerna som vistas i bostaden, trasiga eluttag, överbelastade sladdar eller djur som gnager på kablaget.

Varför välja Stockholms Elmiljö

Stockholms Elmiljö erbjuder nyinstallation, underhåll och renovering av er fastighet/lägenhet. Med oss som partner kan ni känna er trygga. Vi är certifierade och har bred kompetens. 

Kontakta oss så tar vi fram en lösning till ert hem redan idag!

Redo att ta kontakt?